ZAKAJ RABLJENO E-KOLO?

ZAKAJ RABLJENO E-KOLO?

Vstop v šport e-kolesarstva za marsikoga precej zahtevan, zato se pogosto obrnemo v smer nakupa rabljenega e-kolesa. Kot podjetje smo razumeli interes in potrebo po cenovno bolj dostopnih kolesih. Vendar smo želeli strukturirano in varno obliko nakupa. Segment naše prodaje se izključno ukvarja s prodajo rabljenih e-koles.
NOX Cycles E-kolesa

NOX Cycles E-kolesa

Predstavljamo vam NOX kolesa, ki so tesen poslovni partner FAZUA motorjev. Tako NOX kot FAZUA sta manjši podjetji iz nemčiji, ki lepo demonstrirata, da ni vse v obsegu podjetja. Napredek izhaja iz manjša skupine "mahnjecencev", ki razmišljajo drugače in upajo podvomiti v "status quo".
FAZUA MOTORJI

FAZUA MOTORJI

Fazua je nemško podjetje s sedežem v München-u. Leta 2013 ga je ustanovila skupina bavarskih kolesarjev entuzijastov. Pod vodstvom upravnih direktorjev Johannes Biechele in Fabian Reuter je podjetje razvilo inovativen e-kolesarski pogonski sistem, ki postavlja do tedaj zarisane norme pod vprašaj. 
PREGLED LETA 2021 V ELPEC eBikes - 2. DEL

PREGLED LETA 2021 V ELPEC eBikes - 2. DEL

Nadaljujemo s pregledom preteklega leta v naši trgovini. Trgovina je resnično zaživela, polnila se je z novimi e-kolesi in kolesarskimi pripomočki novih proizvajalcev. Naša želja je vedno biti v koraku in nekako vključeni v slovenski kolesarski prostor.(Na koncu vam izdamo, kaj vas čaka v ELPEC eBikes prihajajočem letui).
PREGLED LETA 2021 V ELPEC eBikes - PRVI DEL

PREGLED LETA 2021 V ELPEC eBikes - PRVI DEL

Za nami je izredno leto. Leto 2021 se bo v zgodovino podjetja ELPEC eBikes prav posebaj zapisalo. Vse se je začelo *** datum ***, z odprtjem prvega spacilaziranega centra e-koles ELPEC eBikes v BTC. Z vami bi radi delili dogodke preteklega leta, ki so se nam najbolj vtisnili v spomin, nas naredili ponosne.
ELPEC eBikes IDEJE ZA PRAZNIČNO DARILO

ELPEC eBikes IDEJE ZA PRAZNIČNO DARILO

Praznično vzdušje je že med nami. Nekateri so že opravili božične nakupe, med tem ko nas kar nekaj še vedno razmišlja, kako pričarati nasmeh svojim najbližjim s prazničnim darilom. Zato smo za vas pripravili seznam stvari, ki vsakemu kolesarju in e-kolesarju pride prav, vendar si jih pogosto sam ne privošči.
MODNI DODATEK BREZ KATEREGA NA KOLESU NE GRE - ČELADA

MODNI DODATEK BREZ KATEREGA NA KOLESU NE GRE - ČELADA

Čelada je drugi nakup, ki ga opravimo ob nakupu e-kolesa/kolesa, vendar zelo verjetno najpomembnejši nakup, ki ga opravimo. Pri nakupu čelade je važno, da kupimo primerno čelado za svojo rabo. Poznamo več vrst čelad in primerna izbira naredi nošnjo čelade bolj prijetno in pa varno. 

 

 

Kolesarska identiteta - Katere vrste kolesar ste?

Kolesarska identiteta - Katere vrste kolesar ste?

Pogosto se stranke sprašujejo kaj je to: gorc, cestak, full-susspension, gravel, cruiser, cross-country, treking... Svoje bodoče e-kolo zbirajo po tehničnem opisu, namesto da bi se osredotočili na kolo, se tokrat osredotočamo na uporabinika, skupine uporabnikov z enako kolesarsko identiteto.