ZAKAJ RABLJENO E-KOLO?

ZAKAJ RABLJENO E-KOLO?

Vstop v šport e-kolesarstva za marsikoga precej zahtevan, zato se pogosto obrnemo v smer nakupa rabljenega e-kolesa. Kot podjetje smo razumeli interes in potrebo po cenovno bolj dostopnih kolesih. Vendar smo želeli strukturirano in varno obliko nakupa. Segment naše prodaje se izključno ukvarja s prodajo rabljenih e-koles.
NOX Cycles E-kolesa

NOX Cycles E-kolesa

Predstavljamo vam NOX kolesa, ki so tesen poslovni partner FAZUA motorjev. Tako NOX kot FAZUA sta manjši podjetji iz nemčiji, ki lepo demonstrirata, da ni vse v obsegu podjetja. Napredek izhaja iz manjša skupine "mahnjecencev", ki razmišljajo drugače in upajo podvomiti v "status quo".
PRVO SLOVENSKO GORSKO E-KOLO - eCULT

PRVO SLOVENSKO GORSKO E-KOLO - eCULT

Z velikim ponosom lahko naznanimo, da so v ELPEC eBikes prispela prva eCult e-kolesa. eCULT je slovensko podjetje, ki je letos na trg pripeljalo svoje prvo električno gorsko kolo. Gre za prednje vzmeteno kolo eCult Octane 112, ki je plod sodelovanja več slovenskih podjetij, med drugimi tudi podjetja Domel.

MODNI DODATEK BREZ KATEREGA NA KOLESU NE GRE - ČELADA

MODNI DODATEK BREZ KATEREGA NA KOLESU NE GRE - ČELADA

Čelada je drugi nakup, ki ga opravimo ob nakupu e-kolesa/kolesa, vendar zelo verjetno najpomembnejši nakup, ki ga opravimo. Pri nakupu čelade je važno, da kupimo primerno čelado za svojo rabo. Poznamo več vrst čelad in primerna izbira naredi nošnjo čelade bolj prijetno in pa varno. 

 

 

Kolesarska identiteta - Katere vrste kolesar ste?

Kolesarska identiteta - Katere vrste kolesar ste?

Pogosto se stranke sprašujejo kaj je to: gorc, cestak, full-susspension, gravel, cruiser, cross-country, treking... Svoje bodoče e-kolo zbirajo po tehničnem opisu, namesto da bi se osredotočili na kolo, se tokrat osredotočamo na uporabinika, skupine uporabnikov z enako kolesarsko identiteto.